perjantai 16. elokuuta 2013

Girls just wanna have fun


 Terveisiä ihanista puutarhajuhlista Stellan luota! Aurinko ei näyttäytynyt kovin paljon, mutta se ei meitä haitannut, sillä säteillään itse kuin tuhat aurinkoa. Stella oli laittanut puutarhaa kuitenkin tosi kauniiksi ja tarjolla oli herkullisia snack-paloja. Emme syöneet niitä kyllä itse paljon, sillä minute on your lips, forever on the hips... Linjojaan on tarkkailtava. Juhlissa oli paljon vieraita, kaikkea tosi nuorta ja menestyvää porukkaa. Komeita miehiä ja kauniita naisia. Rehellisesti sanoisin kyllä, että me oltiin kauneimmat. Ollaan aikamoisia kisuja nimittäin.

Sexy and we know it


 Yläpuolella on kuva meidän kuumasta tyttökolmikosta :) Siitä saa hieman käsitystä myös meidän illan asuvalinnoista. Vasemmalla Jasmine äärettömän seksikkäässä kirkuvan punaisessa kotelumekossaan, joka muuten paljasti anteliaasti myös neidin muhkeaa povea. Pitää sanoa, että miehillä oli tekemistä siinä että saivat pidettyä katseet Jasminen silmissä eikä rinnoissa! Keskellä Lotta, joka oli valinnut lempivärinsä mukaan nämä silkkiset fantastiset housut (Zara), joihin on hyvä yhdistää kullankimalletta sandaalien (H&M) muodossa. Kädessä on ihana skumppapullo, Pink-nimistä kuplivaa. Oikealla Stella seksikkäässä pikkumustassa (Zara), joka antaa oikeutta kaunottaren virheettömille säärille. Kengät on myös Zarasta. 
Ihana sattuma, että huomasin näiden meidän garden party-kuvien tuovan mieleen Stella McCartneyn vaatemalliston ja  "Garden partyn". Stella ja Stella, puutarhajuhlat ja puutarhajuhlat, glamour ja glamour... Ihan ku meidän juhlat. Katsokaa vaikka. Toi kolmas kuva etenkin on ihan kuin tuo kuva meistä! Ihanaa!
Stella McCartney resort 2013 Garden party

Kilpailimme kauneudellamme satumaisen puutarhan kukkasten kanssa ja voitimme. Loppuun vielä yksi astetta rohkeampi ja seksikkäämpi kuva meistä. Meitä ei pelota näyttää myös hieman ihoa, varsinkaan kun se on täydellisen kiinteää ja ruskettunutta ihoa ;)


Shampanjapullot siis poksuivat illan aikana. Lotalle tuli hiukan oksuolo puolenyön aikaan. (Varmaan Tuhkimollekkin tuli oikeasti siinä sadussa vaan oksuolo klo 12) Syy rähän on varmaan se, että Lottis on size 0 eli tosi hoikka ja hento ja sen takia pienikin määrä alkoholia nousee päähän. Jos on itsellä vähän enemmän massaa, on helppo arvostella hoikkia tyttöjä, jotka ei voi juoda niin paljon. Silloin oli Lotan siis aika lähteä Peten kanssa kotiin. Jasmine ja Stella jatkoivat kaupungin sykkeeseen. Annica lähti tosi aikaisin kotiin, mies odotti. Aika hurjaa, miten joku vaan hylkää tyttökaverit, kun löytää miehen. Toivotaan, että Annica kuitenkin jossain kohtaa palaa takaisin! 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti