lauantai 24. elokuuta 2013

Amelie vs Breastfeeding supermoms

Heippa kaikille!

Ihan ensimmäiseksi haluan kommentoida Jassun eilistä postausta. Niin totta, girlfriend! Siis se osa, että naisen ei tarvitse ehkä olla ruma ollakseen jotenkin fiksu ja vakuuttava. Marie Curiekin olisi ehkä voinut ottaa vähän vähemmän säteilyä ja enemmän kasvohoitoja. Just saying! Hahaha!

Mutta nyt tulee vähän yhteiskunnallisemmasta aiheesta. Oli aamulla sellanen me-time, kun Tiedemiehen piti tehdä jotain työjuttuja. Lähdin kävelylle ja kahville. Vähän Amelie -päivä eli kuljeskelin ja haaveilin ja mietiskelin.

Tässä vähän kuvia:



Mun jalat kivetyksellä. 


Kahvi

Istuskelin sitten kahvilla rauhassa, nautiskelin, mutta sitten mun rauha meni rikki. Viereisessä pöydässä oleva nainen alkoi IMETTÄÄ sen pentua. Okei. Ei ole mitään imettämistä vastaan, eikä lapsiakaan. Hankin varmasti parin vuoden sisällä omia lapsia, mutta julkinen imettäminen tissit paljaana:



Saisinko mä juoda omaa kahviani tissit paljaana? No en varmasti. Sen sijaan kaikki superäidit kuvittelee, että muu maailma ei vedä cappuccinoja väärään kurkkuun, kun joutuu katsomaan roikkuvia, jauhopussin näkösiä imetysrintoja, joissa roikkuu kuolaava vauva. Pahinta on silti ne rumat, kalpeat tissit, joita kukaan ei oikeesti halua nähdä. Sitten niitä roikotellaan ja höllytellään ja tungetaan sitä kamalaa turvonnutta nänniä pennun suuhun ja tehdään hirveä numero, että kaikki varmasti näkee, että on kunnon äiti. Samat muijat sitten haukkuu Katie Pricen tyylisiä glamourmalleja, kun muka käyttää liian paljastavia vaatteita, mutta samaan hengen vetoon heiluttelee omia lolloja KAHVILASSA kun muut yrittää syödä. Sen vauvan kanssa voi olla himassa tai mennä vaikka vessaan syöttämään. Tai oletteko kenties kuulleet tuttipulloista? Tietääkseni rinnoista voi lypsää sitä maitoa ja sitten juottaa tuttipullosta, mutta sekin on varmaan kauhean väärin. Eniten ärsyttää kuitenkin se, että samat naiset luultavasti haukkuu vähän reittä näyttäviä naisia huoriksi ja edes julkisella paikalla pussailua ei hyväksytä, mutta sitten kun on oma lehmä ojassa, saa vaikka iskeä tissit toisten ihmisten naamalle ja roiskutella maitoa ympäri huonetta.

Jos sun boobsit ei oo tätä luokkaa, pidä ne pliis piilossa!

Ja se vauva tietysti RYYSTI oikein, että ääni kuului. Sitten heiluteltiin kahta paisunutta tissiä ja puhuttiin kipeistä nänneistä. Ja olin siis ihan metrin päässä ja suora näköyhteys eli pakoon ei päässyt. Voisinko mä alkaa sitten vaihtaa tamppoonia tai jotain kaikkien nähden, jos kerran naisilla on oikeus toteuttaa omaa hedelmällisyyttään tai mikä syy onkaan. Vaihtakaa seuraavaksi vaikka paskavaippoja kahvilan pöydissä (tosin jotku näistä polkkatukkasista, hiirenharmaista superäideistä varmaan tekee niin - pesee ekovaipat vielä teekupissa).

Googlailin hiukan netistä, että eikö mikään laki muka kiellä tätä. Törmäsinkin uutiseen, että Särkänniemessä oli ollut joku äitien protesti, jossa ne oli kaikki imettämässä puistossa. Kuvissa sitten tietty oli Marimekkoa, Globe Hopea ja muuta hippipaskaa sekä käytännöllisiä (rumia) kävelykenkiä niiin paljon, ettei mitään rajaa. Pahinta oli kuitenkin nähdä, että porukka imetti ihan sairaan isoja muksuja. Silleen 1v, tajuan kyllä. 3v, what the hell? Varmaan pari 10 v. muksuakin jossain otti hörppyä. 

Pojalla voi olla vähän vaikeaa koulussa, kun mami ei tule imettämään

Mitä ajatuksia tämä teissä herättää?


Terveisin, vähän vihainen Stella (mut love you all<3)




6 kommenttia:

  1. Olin kerran muuten cafe brahessa ja yhtäkkiä tuli kauhee lemu nenään... Hetken kesti, että tajusin viereisen pöydän tarjottimella vaihdetut vaipat :S:S HYI YÖK OKSETTAVAA!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan kamalaa. Juuri tämän takia tähän asiaan pitäisi puuttua. Mieti miltä yrittäjistä tuntuu, kun hyvät (ja hyvätuloiset) asiakkaat karkoitetaan siksi, että joku äiti ei tajua missä rajat kulkee.<3 Stella

      Poista
  2. En itsekään ymmärrä julkisesti imettäviä naisia, mutta sain kyllä päivän naurut tästä postauksesta! Onnittelut Stellalle sitten kun itse päädyt hankkimaan lapsia. Kyllä ne sinunkin "lollot" on sitten muuttuvat jauhopussien näköisiksi. Eli kannattaa miettiä tarkkaan, kestääkö pääkoppa sitä, että kroppasi muuttuu ihan totaalisesti. :D :D

    VastaaPoista
  3. Mun päähän sattuu! Kunnon bimboilua ja ah niin tyhjänpäiväistä. Mä olen onnistunut imettämään lapseni niin, että sitä ei huomaa ellei ihan katsomalla ala katsoa. Ja nämä tyypilliset "öö eix sen vauvan kas vois niinq jäädä kotiin" niin ei kuule voi. Tai no jää sä sitten parin vuoden päästä, kun meinasit niitä lapsis hankkia. Kerro dit tässä ihqssa raxuliini blogissa, että kuinka menee sisätiloissa. Mut joo pusihalit ja sillee

    VastaaPoista
  4. No voit varmaan palkata sille jonku hoitajan tai pyytää kaverias vahtimaan jos on niin kauhee tarve päästä baanalle?

    Pitäis varautua olemaan pitkään lapsen kanssa kotona jos päättää hankkia lapsia. Eiks neuvoloissa valisteta tällasist asioista??

    -J

    VastaaPoista
  5. Ei helkkari, et nauran ihan kippurassa täällä ruudun toisella puolella. Kirjoitat erittäin ronskisti ja härskisti, mutta niin hauskasti elämän tosiasioista (imettäminen kahvilassa) :D En varmaa enää lue mitää muotiblogeja, ku täältä saa parempaa viihdykettä, huhuhhuh ! :D Aluks luin tätä vähän silleen, et minne oon oikeen eksysny, mut sit vaan jäin koukkuun. Ihan paras blogi!

    VastaaPoista