keskiviikko 21. elokuuta 2013

Elysium with my Baby


Oon ollut aivan sairaan kiireinen viime viikot, mutta tänään päästiin onneksi Tiedemiehen kanssa nauttimaan rauhallisesta illasta ja mentiin leffaan. Se ehdotti Elysiumia ja mulle se oli tosi ok, koska siinä on Matt Damon. Jody Fosterin tiedän myös, mutta se ei ole koskaan ollut mun lemppareita. En laita spoilereita tähän, koska osaan ottaa muut ihmiset huomioon, mutta hiukan mun arviointia leffasta. Mutta jos joku nyt pelkää, että spoilaan niin voi vaikka lukea jotain muuta.

1. Matt Damon oli pieni pettymys, koska se ei ollu mun mielestä ihan kauheen hot tässä elokuvassa. Onneksi heti alussa se oli ilman paitaa ja lihakset näkyi hyvin. Ei yhtä kuuma, kun mun rakas, mutta kyllä sitä katseli. Panisin. Panisin myös sitä Damonin kaveria Juliota (joka oli tosi kuuma), sellasta mustaa jätkää ku juoksee aseen kanssa ja jolla on tatskoja ja sit ehkä sitä Spideria kuitenkin... Aika montaa tyyppiä siis loppeen lopuksi. 

Matt Damon - kumpi kuva on parempi?

2. Leffan juoni oli aika epärealistinen. Jos maapallo on ylikansoitettu, miksei ne Elysiumlaiset vaan räjäytä maapalloa niin ei tarvii pelätä, että niitä köyhiä yrittää rynniä Elysiumiin? Voisin jatkaa, mutta paljastaisin liikaa... Joka tapauksessa mä olisin räjäyttänyt maapallon. Muutenkin luulin, että ihmiset muuttaa Marssiin asumaan, koska luin aivan varmasti lehdestä, että sinne voi ostaa kohta lentolippuja. Eli aika epärealistista, että porukka asuisi jossain avaruusaluksessa. Mars on myös lähempänä aurinkoa niin sais varmaan hyvin brunaa, heh :) 

Ehkä mäkin olisin näin kauniin ruskea, jos kotipaikka olisi Mars

3. Damonin lapsuuden kaveri Frey on epärealistinen hahmo. Ensinäkin, se ei oo mitenkään kaunis, mutta ei muka pussailisi Matt Damonin kanssa. Se on kuitenkin tehny lapsen jonkun kanssa jo (ja mies on missä?), mutta Matt ei pääse ees ykköspesälle. Sen lapsi oli myös aika ruma eli luultavasti se oli tehnyt sen ruman miehen kanssa. En tajua. Muutenkin miksi on joku romantic twist, jos leffassa ei ole yhtään seksikohtausta? Am I right or am I right? 

4. Elysiumissa olisi sairaan ihana asua! Muuttaisin heti! Tosi kauniita taloja, uima-altaita ja muita. Harmi vaan, että sitä elämää ei näytetty enemmän. Ja minkä takia jokaisella oli se vitun ruma sairaalalaite jossain olkkarissa? Eikö sen voisi heittää kellariin? Tuskin joka päivä tarvii parantua syövästä?

5. Maapallolla ihmiset asuu ihan kauheissa slummeissa ja en tajua yhtä asiaa. Jos on köyhä niin miksei voi edes siivota katuja? Pakkoko on elää kaiken roskan keskellä? Eikä ne luultavasti ollu töissä, koska oli köyhiä eli siivoomiseen olis ollu aikaa.

6. Leffan oli selvästi tehnyt joku tyyppi, joka ei tajua tyylistä mitään (kohta 4. sairaalalaite). Kuka itseään kunnioittava rikas ihminen haluaisi tyylikkääseen valkoiseen olohuoneeseen ihmistä isomman robottipalvelijan puhumaan robottiäänellä? Ei kukaan! Miksei ollut pieniä robotteja? Kauhea iso peltikasa pilaamassa sisustuksen. Oh God, jätkät hankkikaa joku design -ihminen vähän neuvomaan eikä vaan robottinörttejä. 

Tai miksi ei ollut Jude Lawn näkösiä robotteja?!

Leffa oli kuitenkin hyvä ja tykkäsin siitä, vaikka se oli hiukan pelottava. Yritettiin vähän pussailla ja hiplailla pimeässä leffateatterissa, mutta eiköhän sitten joku hiton 30v lehmä alkanu kattoo tosi paheksuen. Silleen mind your own business. Ei olis tarvinnut ehkä ostaa lippuja meidän vierestä, jos ei kestä sitä, että ihmiset rakastaa toisiaan. Sitten menin ostamaan juotavaa kesken näytöksen ja se akka mulkoili tosi vihasena kun jouduin ohittamaan sen ison perseen ja se joutui nousemaan ylös (voisi tehdä sitä useammin ehkä?). Mikä laki kieltää? Kuullemma häiritsin hänen katseluaan. Arvatkaa mitä: 


En sitä paitsi tiennyt, että mulle tulee jano. Ja en halua ostaa kauheeta kasaa tavaraa, jota en välttämättä jaksa syödä. Amerikkalaiset tekee sitä kokoajan, mutta nooh... ei kai suomalaiset ymmärrä taas mistään mitään. Miksi menee katsomaan leffaa jonkun 100 muun ihmisen kanssa, jos haluaa olla rauhassa? Sitten ehkä kannattaisi pysyä vaan kotona? 

Anyways, Ihana ilta oli ja pussailtiin koko matka kotiin. Meinas housut kastua kun oli niin kuumaa, mutta päätettiin kuitenkin odottaa kotiin asti. Ennen leffoissa pysty helposti ottaa suihin, mutta nykyään on hyvä, jos voi vähän kopeloida... Maailma muuttuu, hahah! 

Leffa saisi multa: ***/*****

XOXOXOXOXOXOX
<333 STELLA

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti