torstai 8. elokuuta 2013

Don't hate me cause I'm fabulous!

Meidän blogista on parissa päivässä tullut ihan supersuosittu! Kävijälaskurista jokainen voi nähdä että kohta on jo 800 kertaa vierailtu ja ihasteltu meidän girl poweria. Kiitos kaikille ihanille lukijoille ja huomattiin, että tämä blogspot tosiaan on meidän blogille Lilya parempi paikka. Ei haluta kuulua erityisesti johonkin Lilyn maailmankuvaan tai muuhun, vaan olla hiukan itsenäisempiä. Ihania kehuja kuitenkin on tullut ja lukijoita riittää. Tätä on myös ollut tosi hauska tehdä ja jatkossa varmaan kun tunnette meidät paremmin, aletaan kirjottaa supersalaisia ja intiimejä paljastuksia ;)

Sitten on tullut vastaan katkeria ja vihaisia ihmisiä, jotka ovat päättäneet ottaa meidät silmätikuiksi. Joku jopa on kirjoitellut meidän nimissä juttuja! Mutta pääasia, että meistä puhutaan ja any publicity is good publicity! Vastaillaan nyt kuitenkin joihinkin syytöksiin.

Ensinäkin, me ollaan fiksuja, vaikka ajatellaan muutakin kun jotain fucking kirjoja ja filosofeja. Ihan kun kukaan muu ei koskaan tekis muuta kun tylsäilis ja istuisi rumana. Äly ja kauneus mahtuu samaan ruumiiseen!

Kaksplussan katkerat ja läskit kotiäidit tietysti aloitti heti meidän haukkumisen, mikä on odotettavaa. Se sivusto on ihmisille, jotka on pettyny omaan elämäänsä ja yrittää päteä haukkumalla muita. Heti kun tytöt pitää hauskaa, on itsenäisiä, rakastuneita, ihania, höpsöjä, muodikkaita ja menestyneitä, nämä verskaäidit, jotka asuu jossain fucking nukkumalähiöissä itserakennetuissa taloissa (eiks oo varaa ostaa valmista vai mikä on? hahaha) ja tappelee miestensä kanssa alkaa haukkua, että ollaan feikkejä, tyhmiä ja säälittäviä. Ainakin me voidaan pitää blogia, joka on parissa päivässä saannu satojen ihmisten suosion. Yrittäkää samaa! Meillä on pimpit, kohdut ja munasarjat kunnossa eli me voidaan kyllä joku päivä hankkia lapsia eli turha päteä sillä, miten äitiys tekee teistä jotenki järkevämpiä, koska ei tee. Ootte luultavasti rumia ja pettyneitä siihen, että teidän parisuhteet on huonoja. Turha purkaa sitä meihin, koska toi on tosi epäfeminististä haukkua muita naisia.

Toinen paikka, jossa meitä on haukuttu on iltalehden keskustelupalsta. Jotkut on jopa esiintyneet meinä ja puhuneet muka kirjoittavansa tätä blogia. Bullshittiä! Ensinäkin Iltalehti on ns. köyhien ja alemman luokan lehti eli ei todellakaan mentäisi sinne puhumaan - ehkä puolustamaan jonkun verran itseämme, mutta meillä on joku taso. Iltalehden kohderyhmänä on Timo Soinilta näyttävät rumat ja köyhät ihmiset, jotka ei osaa lukea mitään muuta kun jostain verskoista, makkarasta ja Lauri Tähkästä (joka vois mennä kauneusleikkaukseen. Lauri, sun naama näyttää paskalta!). Aika paksua haukkua ja kiusata meitä, kun itse on joku köyhä verskamies, joka istuu jossain rämemajassaan yksin katkerana.

Meiltä myös vaaditaan jotain todisteita siitä, että ollaan naisia. Vaatikaa vaan tai luulkaa mitä haluatte. Meiltä on tulossa jatkossa tosi mehukkaita juttuja ja halutaan siks pitää yksityisyydestämme huolta ja mystiikan verhoa päällä. Meidän miehistä ei kerrota edes nimiä suureks osaks. Tätä blogia ei tosiaan oo pakko lukea, jos ei tykkää, mutta vähän surullista, että te luette tätä ja sit skitsootte jostain. Ettikää vaikka joku "ploki" jossa puhutaan teidän junttiasioista ja vaikka vessapaperista ja Marimekon Unikosta niin ehkä ootte onnellisempia. Me ollaan kahessa päivässä saatu satoja ihmisiä tänne sivuille eli ehkä jonkun juntin, joka lukee köyhien lehtiä ei kandee yrittää saada meitä tekemään mitään. So sad ku jotku luulee itestään jotain ja tulee kadehtimaan meitä, koska meidän elämä on ihanaa! Your words can't bring us girlies down, bitches!

Mutta juttuja tulee lisää ja kommatkaa et mitä haluisitte meidän kirjottavan! Kisses for all our reeders!

XOXOXOXOXOXOXO
Tytöt!<3

8 kommenttia:

  1. Mielenkiintoinen tapa hankkia lukijoita: mainostaa blogiaan keskustelupalstoilla ja sitten haukkua näitä postauksissa :-).

    VastaaPoista
  2. Hui ku aggressiivisesti ja loukkaavasti te puhutte ihmisistä. Unohtakaa se "fucking" lauseen edestä ja koittakaa olla asiallisempia.
    ja muutenkin rumaksi haukkuminen on jotenkin tosi alhaista.

    VastaaPoista
  3. Voi ei, tätä tää sit on, suomen avohoito mielenterveyspotilailla :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suomen isolla, fucking idiootti :D Turha tulla pätee, kun oot selvästi tyhmä (ja veikkaisin, että myös ruma)

      Poista
  4. Älkää haukkuko tyttöi niinku anonyymisti vaan kertokaa nimenne, tai ehkä, on jotain salailtavaa ja siks piiloudutte tonne anonymiteettien taakse ;-D

    VastaaPoista
  5. Kauheesti keuhkootte olevanne fiksui, mut kannattaisko opetella kirjottaa enkkua? Se on "readers", ei "reeders", bitches!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos et ymmärrä mitä slangi on niin en voi auttaa... Oon käynny jenkeissä ja tiedän miten ihmiset siel puhuu ja kirjottaa.

      Poista
    2. t. Stella. Myös Jasmine on käynyt USA:ssa tosi monta kertaa.

      Poista